Diana Bustamante inunda Santa Eulària de ‘La llum dels dies’ - Noudiari.es | Noudiari.es

Diana Bustamante inunda Santa Eulària de ‘La llum dels dies’

@Noudiari/ L’artista Diana Bustamante inaugurarà el 4 de juliol la mostra ‘La llum dels dies’, que estarà oberta al públic a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Santa Eulària fins al 18 de juliol. Es tracta d’un recull d’obra recent en petit format, que Bustamante ha creat durant els primers mesos de 2014.

A la imatge, el cartell de l'exposició que estarà oberta al públic del 4 al 18 de juliol.

A la imatge, el cartell de l’exposició que estarà oberta al públic del 4 al 18 de juliol.

“És la meva primera exposició individual a Santa Eulària, després d’haver viscut i estudiat fora durant molts d’anys”, ha comentat il·lusionada l’artista. Així, Bustamante, qui va arribar a la Vila des Riu quan tenia sis anys, ha volgut retre un homenatge a aquesta terra fent ús dels records de la seva infantesa i dels colors del camp de Santa Eulària.

El Puig de Missa, Can Planetes, Cala Pada, Es Niu Blau… Tots aquests indrets hi apareixen a les obres de ‘La llum dels dies’, on s’hi junten dibuixos i pintures realitzats sobre paper i tela, amb acrílics, collages de fibres i trossos de paper japonès… “Com en tots els meus treballs anteriors, s’hi troba un fort component d’inspiració orientalista, tant en els traços del pinzell com en la precisa col·locació dels fragments de paper collage en les composicions”, ha explicat Diana Bustamante.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *