La platja de s'Estanyol es reobre al públic cinc dies després del vessament de fecals - Noudiari.es | Noudiari.es

La platja de s’Estanyol es reobre al públic cinc dies després del vessament de fecals

 

La platja de s'Estanyol, poques hores després d'haver-se reobert. Foto: D.V.

La platja de s’Estanyol, poques hores després d’haver-se reobert. Foto: D.V.

@Noudiari/ La platja de s’Estanyol, que estava tancada al públic des del passat divendres 30 d’agost a causa d’un vessament de fecals, s’ha reobert aquest dimecres després que les anàlisis d’aigua han demostrat que la platja ja és apta per al bany. L’Ajuntament de Sant Josep ja ha realitzat totes les proves pertinents i ha assegurat que la situació és de “normalitat” i, per tant, ha reobert la platja.

Recordem que la platjeta de s’Estanyol, situada a la zona turística de Cala de Bou, va haver de tancar-se al públic quan la nit de dijous a divendres de la setmana passada va trencar-se una canonada del clavegueram de l’avinguda de Sant Agustí, el que va provocar que els fluïts contaminants baixessin fins a aquesta platja, molt popular entre els clients dels hotels d’aquesta zona. L’empresa responsable de les instal·lacions és Cadagua, qui la gestiona per una concessió de l’Agència Balear de l’Aigua i la Qualitat Ambiental (Abaqua) depenent del Govern Balear.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *