El Consell de Formentera porta a terme una neteja intensiva a Sant Francesc | Noudiari.es

El Consell de Formentera porta a terme una neteja intensiva a Sant Francesc

Aquesta campanya de neteja intensiva ja s'ha realitzat en els darrers mesos a Es Caló i a Es Pujols.

Aquesta campanya de neteja intensiva ja s’ha realitzat en els darrers mesos a Es Caló i a Es Pujols.

@Noudiari/ El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Medi Ambient, està realitzant una neteja intensiva del nucli de Sant Francesc. L’objectiu d’aquesta iniciativa és recuperar el bon aspecte dels paviments i jardineres dels carrers de vianants del poble, una vegada ja han passat els mesos de temporada turística.

En concret, es retiraran els xiclets i les taques de carrers i voreres, s’afegirà terra i adobament a les jardineres i es realitzarà una neteja dels pluvials dels carrers, així com la reposició de les papereres que ho necessitin. Aquesta campanya de neteja intensiva ja s’ha realitzat en els darrers mesos a Es Caló i a Es Pujols i està previst que també es faci a Sant Ferran, La Mola i La Savina abans de l’inici de la propera campanya turística.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *