El documental ‘La revolució turística’ arriba a Formentera - Noudiari.es | Noudiari.es

El documental ‘La revolució turística’ arriba a Formentera

@Noudiari/ El pròxim dijous 16 d’octubre, a les 20.30h, a la Sala de Cultura de Formentera es projectarà, en un esdeveniment públic i gratuït, el documental La revolució turística. Es tracta d’un llargmetratge dirigit per Pablo i Rafael Alcántara, que parla de la importància del turisme en el món com a indústria en creixement i analitza la revolució econòmica i social que la seva irrupció va suposar per a Espanya, les Illes Balears i, de manera particular, Eivissa i Formentera.

Un moment del rodatge del documental 'La revolució turística'.

Un moment del rodatge del documental ‘La revolució turística’.

“El documental és un viatge temporal pels últims vuitanta anys que va mostrant la progressiva transformació provocada, per l’arribada del turisme, en la societat i el territori de les Pitiüses, partint de com eren en els anys trenta i avançant per dècades fins als nostres dies”, afirmen els seus directors.

De Javier Mariscal a Erwin Bechtold, passant per Abel Matutes i Antonio Isasi
El film compta amb la presència de Tita Planells com a conductora i de més de vuitanta entrevistats, entre ells: Javier Mariscal, Antonio Isasi, Carles Sans, Vicente Valero, Abel Matutes, Erwin Bechtold, Antonio Colinas, Silke, Charo Ruiz, Carlos Martorell, Pau Riba, Enric Majoral, Gerard Quintana o Míchel.

“En els més de tres anys que ha durat la producció hem hagut de lamentar la pèrdua de tres entrevistats fonamentals: Vicente Juan Guasch i Antonio Torres, pioners del turisme a Eivissa, i l’escriptor Fernando-Guillermo de Castro, encara que tots ells van deixar els seus valuosos testimonis a La revolució turística”, asseguren els directors del documental.

2 Respuestas a El documental ‘La revolució turística’ arriba a Formentera

  1. Pingback: “La Revolució Turística” a Formentera! | La Revolució Turística

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *