Els Contacontes de Tardor amenitzen els divendres a Santa Eulària | Noudiari.es

Els Contacontes de Tardor amenitzen els divendres a Santa Eulària

@Noudiari/ La Biblioteca Municipal de Santa Eulària inicia el 31 d’octubre una nova edició dels Contacontes de Tardor, un programa que pretén oferir als més menuts una forma de conèixer mons i històries diferents marcades per la màgia i per la imaginació, a més de ser una forma d’aproximació cap a la lectura.

A la imatge, el cartell d'aquest cicle de contacontes.

A la imatge, el cartell d’aquest cicle de contacontes.

Neus Montero serà l’encarregada d’iniciar aquest cicle divendres a les 17h a la Biblioteca Municipal de Santa Eulària des Riu, i finalitzarà el dia 4 de desembre a la biblioteca del col·legi Santa Gertrudis amb el Milagro de la Niña.

La Biblioteca serà la seu principal dels Contacontes, amb cinc sessions, totes elles en divendres i a les 17j hores, però el programa també preveu sessions a les altres quatre parròquies. En aquesta edició, a més de Neus Montero, participaran Maricuela, David i Monma, Encarna de las Heras, Montse Ribot, Óscar Ferrer, el Milagro de la Niña i Maria i Mariam i els seus Dansacontes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *