La cursa popular Sunset&Run recorrerà els cinc escenaris de l’October Festival Ibiza | Noudiari.es

La cursa popular Sunset&Run recorrerà els cinc escenaris de l’October Festival Ibiza

@Noudiari/ L’October Festival Ibiza, que comença aquest dijous dia 9 d’octubre, inclou dins el seu programa una cursa popular Sunset&Run de 5 quilòmetres que el pròxim dissabte dia 11 recorrerà els cinc escenaris del certamen (‘sunset’ a Café Mambo, Ibiza Rocks, i Arenal, Passeig i West End stages). La cursa, tot i ser esportiva, s’ha concebut amb un esperit de diversió i, així, els participants poden anar disfressats i hauran de superar obstacles molt divertits.

A la imatge, un moment de la presentació d'aquesta cursa popular.

A la imatge, un moment de la presentació d’aquesta cursa popular.

La presentació de la cursa ha tingut lloc aquest matí a l’Ajuntament amb en Jordi Bonet, gerent d’Esports del Consistori, Juanjo Planells, organitzador de la cursa, i Teresa Llabrés, vicepresidenta de la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), ja que la prova serà benèfica en favor d’aquesta associació.

“Un producte diferent i apte per a tots els públics”
Segons ha explicat Juanjo Planells, “es tractava de fer un producte diferent per incloure’l dins el programa de l’October Festival Ibiza i apte per a tots els públics”. Tot i que Planells no ha volgut desvelar els “secrets” dels obstacles que formaran part de la cursa, sí que ha avançat que seran una “gran sorpresa, molt divertits i quelcom mai vist a Eivissa”, així hi haurà per exemple “un recorregut dins d’un hotel, dins un bar i camions d’escuma, entre altres obstacles”.

La sortida de la cursa s’ha canviat de les 17h a les 18h, al mateix lloc, al Passeig de ses Fonts, ja que dissabte també es celebra una altra prova, la Trail Ibiza. Hi haurà trofeus per als primers classificats en les categories masculina i femenina, a la millor disfressa individual i d’equip, i un obsequi per a tots els participants. L’objectiu de la Sunset&Run és participar i divertir-se.

La cursa popular de l’October Festival Ibiza també tindrà un objectiu solidari en favor de l’AECC. Els tres euros de la inscripció es destinaran a aquesta associació i, a més, dissabte mateix es podran adquirir dorsals solidaris també a tres euros, que es destinaran a les accions que fa l’AECC per ajudar els malalts i famílies dels pacients d’aquesta afecció.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *