El Far de Coves Blanques s’omple de ‘Ports i fars’ - Noudiari.es | Noudiari.es

El Far de Coves Blanques s’omple de ‘Ports i fars’

@Noudiari/ La regidora d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Sant Antoni, Sara Ramón, i Raimond Jaume, responsable de Relacions Exteriors de l’Autoritat Portuària de Balears (APB) han presentat l’exposició de les obres del cinquè Concurs de Pintura i Fotografia ‘Ports i Fars’ que aplega més de 40 obres que han concorregut al certamen a la demarcació d’Eivissa. La mostra s’inaugurarà dimecres dia 21 de gener a les 19 hores al Far de ses Coves Blanques i forma part del programa de Festes de Sant Antoni 2015.

Imatge del far de ses Coves Blanques, a Sant Antoni de Portmany.

Imatge del far de ses Coves Blanques, a Sant Antoni de Portmany.

A Balears s’han presentat més de 200 obres d’aquarel·la, fotografia i altres tècniques. D’Eivissa, en concret, n’hi ha una quarantena i tres autors eivissencs han resultat guardonats amb algun premi:

-José Francisco Rams Lluch, 3r premi d’Aquarel·la amb l’obra ‘Port d’Eivissa i Pailebot-Cala Millor’

-Antonio Gázquez Media, 2n premi d’altres tècniques pictòriques amb l’obra ‘Keep calm’

-i Diana Bustamante Frías, que ha rebut una menció honorífica per ‘Passeig a es Moscarter’ en la modalitat d’altres tècniques pictòriques.

La màxima responsable municipal de Cultura ha volgut agrait a l’Autoritat Portuària que hagi escollit el Far de ses Coves Blanques perquè sigui la seu d’aquesta mostra, una exposició que l’APB projecta duu a la Savina i a València. D’altra banda, durant la presentació d’aquest matí, Raimond Jaume ha lliurat a la regidora Sara Ramón un exemplar del llibre Historia dels Fars de les Illes Balears.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *