El PI Eivissa dóna suport al 'Pacte per l'educació' que proposa Pitiüses per l'Acord - Noudiari.es | Noudiari.es

El PI Eivissa dóna suport al ‘Pacte per l’educació’ que proposa Pitiüses per l’Acord

@Noudiari / El PI-Eivissa valora molt positivament la presentació que ha realitzat la plataforma Pitiüses per l’Acord Educatiu de l’esborrany d’un ‘Pacte per l’educació’, amb el propòsit d’obtenir el màxim consens per donar una estabilitat a les polítiques educatives. Tot i que el document definitiu encara no s’ha aprovat i que aquesta és feina dels agents educatius, des del PI-Eivissa es considera que “tant el document que s’ha presentat com la iniciativa són extraordinàriament positius”.

A la presentació que s’ha fet aquest divendres al Centre Cultural de Jesús, “s’ha parlat de seny, sentit comú i voluntat de conciliació. Estem completament d’acord amb aquest esperit”, ha comentat el portaveu del PI-Eivissa, Joan Torres, qui ha senyalat també que el partit regionalista inclourà en el seu programa electoral el text definitiu que s’aprovi: “No es poden fer polítiques educatives d’esquenes o en contra de la comunitat educativa. Aquesta és una feina que inclou a tota la societat”.

Joan Torres ha deplorat la política educativa dels darrers tres anys del Govern Bauzà, “qui s’ha dedicat a dividir, crispar i intentar posar a la societat en contra dels docents”. “Han set uns anys lamentables i tristos, perquè han intentat destruir un consens de quasi trenta anys que estava funcionant”, valora el portaveu del PI-Eivissa, “però ara toca passar pàgina i tornar a construir un consens educatiu que estigui per sobre de qualsevol disputa política”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *