Gent per Formentera tria a Jaume Ferrer com el seu candidat a les eleccions | Noudiari.es

Gent per Formentera tria a Jaume Ferrer com el seu candidat a les eleccions

@Noudiari / La militància de Gent per Formentera estava convocada per avui a les 11,30 hores en primera convocatòria, al local del partit a la localitat de Sant Ferran, en una assemblea amb el caràcter d’extraordinària. Gent x Formentera ha arribat avui a la xifra de 136 militants, dels que 74 han participat avui de forma directa o representats.

Un moment de la assemblea

Un moment de la assemblea

Conscient dels moments crucials que s’apropen, la militància ha respost amb un destacable grau de participació. A l’ordre del dia destaca la presentació i ratificació del candidat de GxF al Consell Insular de Formentera i la política de pactes a les properes Eleccions Autonómiques i locals 2015.

Jaume Ferrer ha pres la paraula per destacar que afronta el nou repte amb responsabilitat i il·lusió, però convençut que GxF ha de tornar a ser decisiu pel govern de Formentera i treballarà “per liderar un grup de persones que aconsegueixin els nous reptes avui assumits, amb voluntat de continuitat del projecte iniciat al 2007, però també anunciant certa renovació en les llistes per donar un nou impuls a la gestió del Consell”.

A més de la ratificació de nous militants i altres assumptes de tràmit, GxF treballa ja “en l’elaboració del nou document programàtic, que será fruit d’un ampli procès de participació ciutadana”. Part del compromís de transparència i participació consistirà en sotmetre aquest treballs inicials a la consideració de la militància i simpatitzants en unes jornades, aquest aspecte també s’ha debatut “per tal de que aquestes siguin un èxit i acompleixin els seus objectius”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *