La cursa Passeig a Passeig fixa la seva mirada en el miler de participants | Noudiari.es

La cursa Passeig a Passeig fixa la seva mirada en el miler de participants

@Noudiari/ L’edició número 21 de la cursa popular Passeig a Passeig, que organitza l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu amb la col·laboració del Consistori d’Eivissa i la Guàrdia Civil de Trànsit, entre altres entitats, arriba enguany amb el repte de tractar de superar el miler de participants, una xifra que ja s’està fregant a altres proves esportives populars i que no és un objectiu impossible després que l’any passat les inscripcions superessin els 900 participants. Les inscripcions i la informació de la prova estan disponibles a través de la web www.elitechip.net.

A la imatge, el cartell de la cursa.

A la imatge, el cartell de la cursa.

La Passeig a Passeig d’enguany, que se celebrarà el 19 d’abril, tornant així a les seves dates habituals, tornarà a tenir un important component solidari, ja que la participació en la prova i a la patinada tindrà un cost d’inscripció de 3 euros que aniran destinats íntegrament per a l’ONG Associació d’Esclerosi Múltiple d’Eivissa i Formentera i el seu treball en relació amb la malaltia de l’ictus. A més, es disposarà d’un estand informatiu a l’arribada a on, a més, es podran fer donatius. Com sempre, la participació en la Mini Passeig serà gratuïta.

Autobusos per accedir a la sortida
Per a fer més fàcil la participació de tots, el departament d’Esports de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu posarà a disposició dels participants autobusos, tant per a anar a la sortida del passeig de Vara de Rey com per als que necessitin tornar des de la vila del riu fins a Eivissa.

L’Ajuntament ja volgut agrair la participació dels efectius de la Policia Local, Protecció Civil i Guàrdia Civil de Trànsit per tal de regular el trànsit i fer possible aquesta cursa. A més, vol demanar la cooperació dels ciutadans. El Consistori ha recordat la necessitat de seguir les indicacions de policies i voluntaris per a regular el trànsit i que s’han d’extremar les precaucions. Per últim, han subratllat que hi ha vies alternatives, com ara la carretera de Cala Llonga o el Camí Vell de Sant Mateu per a accedir o sortir de Santa Eulària des Riu.

Un passeig tradicional
Diumenge 19 d’abril a les 9.55h del matí tindrà lloc la sortida de la patinada des del Passeig de Vara de Rey (el casc és obligatori per a participar) i cinc minuts després, a les 10h, serà el torn de la cursa principal, que donarà inici al mateix punt. També a les 10h al Passeig Marítim de Santa Eulària, els participants en la Mini Passeig iniciaran els 1.500 de recorregut que hauran de completar seguint el curs del riu i arribant al carrer Sant Jaume i s’Alamera.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *