El PSOE denuncia que el PP “ataca la democràcia en provocar la retirada de les meses electorals de Cala de Bou” | Noudiari.es

El PSOE denuncia que el PP “ataca la democràcia en provocar la retirada de les meses electorals de Cala de Bou”

@Noudiari/ El PSOE de Sant Josep ha denunciat que l’equip de govern de l’Ajuntament, integrat pel PP i Nova Alternativa, ha donat instruccions a la Junta Electoral perquè a les pròximes eleccions municipals, que se celebraran el 24 de maig de 2015, s’enretirin totes les meses electorals de Cala de Bou i es traslladin al CEIP Es Vedrà. Segons ha sortit publicat al BOIB, està previst que les vuit meses d’aquesta zona estiguin totes a Es Vedrà, una situació que provocarà molta confusió entre els votants, molts dels quals, a més, hauran de desplaçar-se kilòmetres per poder exercir el seu dret al vot, han explicat els socialistes.

El PSOE ha remarcat que des de l’any 2007 s’instal·laven sis meses electorals a Cala de Bou, que s'han eliminat als propers comicis.

El PSOE ha remarcat que des de l’any 2007 s’instal·laven sis meses electorals a Cala de Bou, que s’han eliminat als propers comicis.

Segons Josep Marí RibasAgustinet’, cap de llista de PSOE a l’Ajuntament josepí, amb aquesta mesura el PP ataca a la democràcia, intentant evitar que els vesins i vesines de Cala de Bou puguin exercir el seu dret a votar amb normalitat, ja que han de recórrer fins a 4 ó 5 kilòmetres per arribar al seu col·legi electoral.

El PP vol condicionar el vot de la gent de Cala de Bou
Per aquestes raons, el PSOE presentarà una moció al ple per exigir una rectificació. A més, també sol·licitarà una reunió urgent de la junta de portaveus per tractar aquesta redistribució totalment interessada de les meses electorals, ja que és un assumpte que exigeix el màxim consens. ‘Agustinet’ ha destacat que fins i tot es planteja presentar un escrit de denúncia davant la Junta Electoral. El Partit Popular vol condicionar el vot de la gent de Cala de Bou, crec que és un autèntic cop d’estat i una postura inacceptable que creiem que tendrà conseqüències importants, ha afegit el candidat socialista.

Abans de determinar la ubicació de les meses, la Junta Electoral fa una consulta als ajuntaments, preguntant quina és la millor opció per tal de facilitar al màxim la participació. En aquest cas, l’equip de govern del PP, en una actuació insòlita, ha recomanat la ubicació que respon millor als seus interessos partidistes: No volen que la gent de Cala de Bou vagi a votar, ja que és una zona on en les darreres eleccions el PSOE ha anat obtenint molt millors resultats que el PP, han lamentat des del PSOE de Sant Josep.

Des de l’any 2007 s’instal·laven sis meses electorals a Cala de Bou i dues al CEIP Es Vedrà. Aquesta distribució dels col·legis electorals estava assumida per tots els partits polítics presents a l’Ajuntament. D’aquesta manera, es donaven totes les facilitats a tant als residents a Cala de Bou com als de la zona de Sant Agustí, han conclòs.

9 Respuestas a El PSOE denuncia que el PP “ataca la democràcia en provocar la retirada de les meses electorals de Cala de Bou”

 1. finisterre Responder

  9 abril, 2015 en 12:57

  I a Vila han desaparegut ses taules del Casal de Joves de final des port (votants de Sa Penya i La Marina), és obvi que no li agraden aquestes taules al Partit Popular.

 2. Francisco Javier Martí Responder

  9 abril, 2015 en 13:20

  La retirada de las mesas electorales de Cala de Bou no es sino una de las múltiples prácticas caciquiles del PP local, el alumno aventajado de José Serra Escandell y los que gobernaron el Ayuntamiento durante 24 años, pues son los mismos: oligarquía y caciquismo.

  • Margarita pa los cerdos Responder

   9 abril, 2015 en 17:38

   De verdad, eso está ya muy oído. Cambiar de rollo: “oligarquía y caciquismo”. El guerracivilismo queda ya muy trasnochado.

 3. Xicu Responder

  9 abril, 2015 en 19:59

  Lo que diga Agustinet es lo mismo que cuando habla Belen Esteban, mas allá de sus forofos que son cada vez menos , ni dios le hace puñetero caso. Mira majete, en Cala de Bou te van a a votar poquitos, igual que en san Jordi y el resto del pueblo, porque estas mas visto que el TBO y eres nefasto para el futuro de san Josep. Cuando el resultado te lo diga por quinta vez, échale la culpa a que no tenias las mesas de Cala de Bou, que una vez mas nos producirá risa las tonterías que dices y haces.

  • DaltVila Responder

   9 abril, 2015 en 22:46

   Joer, y yo que pensaba que en las anteriores ganó las elecciones…debo estar equivocado.

  • De qué hablas? Responder

   10 abril, 2015 en 8:22

   jajajaja por quinta vez? Será en tu mundo de fantasía pepera

 4. santaklaus Responder

  13 abril, 2015 en 8:38

  ¡Idiotas!, lo que hay que hacer es fusilar a todos esos rojeras bolcheviques que queman iglesias. ¿Y quién mejor que el director de la Guardia Civil? Enviad a la Guardia Civil para que asesine a todos eso que no votan al PP, como se hacía antes, ¡coño!.

 5. Marcela Responder

  13 abril, 2015 en 13:09

  Quieren confundir con el cambio de mesas.
  Ignoran que los currantes de Figueretas vamos todas a ir a votar aunque tengamos que ir nadando joer
  Bien por mi PSOE…

  Me gustaría saber porqué los otros partidos no se suman a denunciar esta maniobra del PP…HAY que se les va viendo el plumero “Por sus frutos los conoceréis”

  • Javi Responder

   14 abril, 2015 en 11:37

   Hay varias denuncias ya…

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *