Mig miler d’inscrits per a una nova edició de la Passeig a Passeig | Noudiari.es

Mig miler d’inscrits per a una nova edició de la Passeig a Passeig

@Noudiari/ La cursa popular organitzada pel departament d’Esports de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu entre el passeig de Vara de Rey de la ciutat d’Eivissa i el de s’Alamera, la Passeig a Passeig, compta a dia d’avui amb prop de 500 inscrits entre la prova principal i la patinada, als quals s’hauran de sumar les inscripcions d’última hora i els menuts que s’han d’apuntar el mateix diumenge 19 d’abril, dia de celebració de les proves, a la cursa petita.

Imatge de la cursa Passeig a Passeig de l'any passat.

Imatge de la cursa Passeig a Passeig de l’any passat.

Amb aquestos números es pot “sommiar” amb l’objectiu d’abastar el miler de participants, segons indiquen des de l’Ajuntament. La inscripció per a la mini és gratuïta però per a la cursa d’adults i la patinada compta amb un cànon de 3 euros, quota que es destinarà íntegrament al projecte favor dels afectats per ictus que desenvolupa el Centre de Rehabilitació Neurològica de l’Asociación de Esclerosis Múltiple de Ibiza y Formentera (Aemif).

Les previsions climatològiques de l’Agència Estatal de Meteorologia apunten per a diumenge sol i núvols amb una possibilitat de precipitacions escassa. La manca de pluja i els vents fluixos ajudaran als corredors a gaudir de la prova que transcorrerà amb unes temperatures primaverals d’entre 15 i 17 graus.

El dispositiu

El dispositiu d’organització previst inclou prop de 100 persones, una part molt important dels quals són voluntaris de Protecció Civil que s’encarregaran, juntament amb la Policia Local i la Guardia Civil de Tráfico, de vetllar per que hi haja incidents. Però també hi haurà voluntaris per al servei de avituallament i per a fer que tot funcioni amb normalitat.

L’Ajuntament vol agrair la participació de tots en aquest dispositiu i demanar la cooperació dels ciutadans. Conscient de les possibles molèsties que pot originar el tancament d’alguns carrers i l’ocupació de la carretera cap a Vila, el Consistori recorda la necessitat de seguir les indicacions de policies i voluntaris per a regular el trànsit i que s’han d’extremar les precaucions. Per últim, es recorda que hi ha vies alternatives, com ara la carretera de Cala Llonga o el Camí Vell de Sant Mateu per a accedir o sortir de Santa Eulària des Riu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *