Cañellas li demana a Bauzá que se'n vagi "ja" - Noudiari.es | Noudiari.es

Cañellas li demana a Bauzá que se’n vagi “ja”

@Noudiari · Ara Balears / L’ex president Gabriel Cañellas ha demanat a José Ramón Bauzá que no esperi a després d’un congrés extraordinari per plegar, i que ho faci “ja”, després dels resultats electorals obtinguts aquest diumenge.

L'expresident Gabriel Cañellas, saluda Bauzá abans d'entrar a la junta directiva regional en la qual ha anunciat que plega. Foto: Ara Balears

L’expresident Gabriel Cañellas, saluda Bauzá abans d’entrar a la junta directiva regional en la qual ha anunciat que plega. Foto: Ara Balears

El veterà polític ha agafat el micròfon tot d’una després de la intervenció del propi Bauzá anunciant el congrés extraordinari, i s’ha mostrat contrari a esperar “fins a després de l’estiu”.

Ha reclamat al president del Govern en funcions que deixi “ja” la presidència del partit, per tal que es pugui posar en marxa tot el procés successori i de renovació després dels mals resultats electorals. La intervenció de l’ex president Cañellas ha estat fortament aplaudida.

Bauzá ha fet la primera intervenció de la junta directiva regional, en la que ha anunciat la seva intenció de convocar un congrés extraordinari al que no es presentaria. Immediatament després Cañellas ha volgut parlar per demanar que s’avanci la seva sortida de la presidència, si bé el secretari general Miquel Vidal s’ha mostrat més partidari del procés proposat per Bauzá.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *