El Corredor del Laberint: Les Proves: ‘Si la realitat supera a la ficció, anem apanyats!’, per David Setbetes | Noudiari.es

El Corredor del Laberint: Les Proves: ‘Si la realitat supera a la ficció, anem apanyats!’, per David Setbetes

La segona part del ‘Corredor’ ens treu del laberint per endinsar-nos en un mon post apocalíptic on tenim un virus super txungo que transforma els humans en zombis i una corporació que, per aconseguir la cura, converteix els immunes a la malaltia en vegetals penjats en una mena de guardarropia gegant. Tot això enmig d’un escenari ple de deserts amb tempestes elèctriques devastadores, ciutats enrunades amb edificis mig tombats, societats militaritzades en el pitjor dels seus sentits (dubto que el terme tingui algun sentit en positiu, però…) i clavegueres on les rates són el que menys ens ha de preocupar.

Imagen promocional de la película El corredor del Laberinto. Las Pruebas

Imagen promocional de la película El corredor del Laberinto. Las Pruebas

Aquest és l’idíl·lic panorama al que s’ha d’enfrontar el nostre grupet d’adolescents protagonistes en una prova de supervivència que, com no, ens duu inexorablement a una tercera part que haurem d’esperar a veure estrenar fins el 2017.

Em va agradar la primera entrega i la segona no desmereix. És evident que és un producte per seguidors teenagers en plena sintonia amb d’altres sagues com ‘Els Jocs de la Fam’ o ‘Insurgent / Divergent’. En aquest cas, però, el còctel d’acció sumat a morts vivents especialment agressius, tirotejos, persecucions i anarquies socials vàries, dona com a resultat una peli força entretinguda, amb uns personatges treballats que enganxen i un munt de teories que esperem que a la tercera entrega quedin meridianament resoltes, no sigui que ens enduguem una immerescuda decepció.

Preparem-nos, el futur no pinta be!

I és que si la realitat supera la ficció, (i la història és plena de fets que així ho corroboren!), tots aquests que dediquen el temps a causes tan nobles com demostrar que l’home i els grans primats no tenim avantpassats en comú, o que el català parlat a Balears i el parlat al País Valencià o a Catalunya són idiomes totalment diferents, farien be de preparar-se per al dia després de l’Armagedón i deixar d’enredar.

El Corredor del Laberinto: Las Pruebas

Gènere: Acció, Ciència Ficció

Nacionalitat: USA

Director: Wes Ball

Repertori: Dylan O’Brien, Thomas Brodie-Sangster, Kaya Scodelario, Nathalie Emmanuel, Aidan Gillen, Katherine McNamara, Giancarlo Esposito, Patricia Clarkson, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Lili Taylor, Rosa Salazar, Jacob Lofland, Keith Jardine, Tatanka Means,…

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *