L'Ajuntament estableix els itineraris alternatius per l'inici de les obres de la travessia de Jesús - Noudiari.es | Noudiari.es

L’Ajuntament estableix els itineraris alternatius per l’inici de les obres de la travessia de Jesús

@Noudiari / L’Ajuntament de Santa Eulària des Riu ha establert uns itineraris alternatius per als conductors que hagin de circular per la zona de Jesús. L’objectiu d’aquests itineraris és el de controlar i regular el trànsit de forma que les molèsties per l’inici de les obres de la travessia de Jesús, que s’inicien aquest dilluns per part del Consell Insular d’Eivissa, puguin ser les mínimes possibles.

Així, donat que estarà tallat l’accés al poble de Jesús des del pas elevat de Muebles La Fábrica fins a l’entrada a la població, des de la carretera d’Eivissa es podrà prendre el desviament d’Eivissgarden cap al carrer Falcilla, per a després agafar els carrers Teulat i Gavina per tal d’arribar al carrer principal a l’alçada de l’aparcament de la plaça de l’església. Pel mateix carrer Falcilla es podran agafar els carrers Faisà i Estruç per tal d’arribar fins a la carretera de Cala Llonga.

Una altra forma d’accedir a Jesús des de la zona de Vila es podrà fer des de l’Avinguda 8 d’agost i la carretera de ses Feixes per a arribar a l’avinguda d’es Cap Martinet i des d’allà continuar en qualsevol direcció.

Des de Santa Eulària des Riu, els vehicles podran emprar la nova rotonda al nucli urbà de Ca na Negreta, a l’alçada de Suministros Palau, per a dirigir-se cap a la zona dels col·legis i agafar direcció Cala Llonga o direcció el centre de Jesús. Aquest mateix itinerari servirà per a sortir del poble en direcció a la carretera de Santa Eulària.

Per últim, amb motiu de les obres, s’haurà d’obrir un vial entre el carrer Tord i el Teulat per a què el puguin fer servir els vesins d’aquests dos carrers, ja que quedaran tallats al trànsit.

Una respuesta para L’Ajuntament estableix els itineraris alternatius per l’inici de les obres de la travessia de Jesús

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *