L’exposició ‘Mujeres’, a l’antic Refectori de l’Ajuntament d’Eivisa fins el proper 4 de desembre - Noudiari.es | Noudiari.es

L’exposició ‘Mujeres’, a l’antic Refectori de l’Ajuntament d’Eivisa fins el proper 4 de desembre

@Noudiari/ L’antic Refectori de l’Ajuntament d’Eivissa, a Dalt Vila, acull des d’ahir l’exposició col·lectiva de pintura anomenada ‘Mujeres’, a la que hi participen les artistes Júlia Ribas, Diana Bustamante, Josefina Torres, Doralice Souza, Julia Fragua i Elisa Torreira.

Una imatge de la inauguración de l'exposició 'Mujeres'.

Una imatge de la inauguración de l’exposició ‘Mujeres’.

L’exposició es podrà visitar fins el proper 4 de desembre de 7.30 a 15 hores, després del seu pas per la sala de Can Curt i per iniciativa de la Regidoria d’Igualtat, que ha volgut incloure la mostra a la programació d’activitats amb motiu del Dia contra la violència cap a les dones que es commemora demà.

L’exposició, organitzada per la galeria virtual Art from Ibiza, ‘no correspon a cap criteri ideològic ni reivindicatiu sinó que és una mera excusa per realitzar una mostra conjunta d’artistes dones’, expliquen els seus promotors. ‘L’art femení –afegeixen- no necessita diferenciació donat que l’anima artística i creativa no té sexe’.

Art from Ibiza es dedica a l’art contemporani, amb tendència a l’abstracció, amb obres de reconeguts artistes locals i internacionals estretament relacionats amb Eivissa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *