El Consell d'Eivissa repartirà quasi 100.000 bosses per facilitar la separació de residus - Noudiari.es | Noudiari.es

El Consell d’Eivissa repartirà quasi 100.000 bosses per facilitar la separació de residus

@Noudiari / El Consell d’Eivissa repartirà 31.450 lots de 3 bosses de ràfia per a la recollida selectiva dels residus domèstics amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania la separació dels residus d’envasos lleugers, paper i cartró i vidre produïts a les llars i així millorar la quantitat de materials recollits per al seu reciclatge.

Tallers de reciclatge a la plaça Albert i Nieto

Tallers de reciclatge a la plaça Albert i Nieto

Així, en aquests packs s’inclouen una bossa de groga -per envasos de plàstic, metàl·lics, llaunes, brics i porexpan-, una de color verd -per envasos de vidre-, i una bossa blava -per revistes, diaris i caixes de cartró-. D’aquesta manera es vol posar totes les facilitats possibles a les famílies per realitzar, ja a dins de la llar, la separació de residus, i incentivar aquesta pràctica.

La distribució d’aquests packs de bosses entre la població de l’illa d’Eivissa s’efectuarà amb el suport de les educadores ambientals de les empreses Ecoembes i Ecovidrio, que durant els propers mesos iniciaran un itinerari entre tots els municipis de l’illa on instal·laran carpes informatives.

En aquests punts, els ciutadans podran adquirir els seus lots així com també informar-se de com dur a terme la correcta gestió dels seus residus. A més, també estaran disponibles al Consell Insular, als diferents ajuntaments, així com a qualsevol punt de la Xarxa de Deixalleries de l’illa.

Els punts on s’instal·laran aquestes carpes informatives la propera setmana són els següents:

Dilluns 8, de 9 a 15h  Vila. Av. Isidor Macabich (parking exdelegació del Govern)

Dimarts 9, de 9 a 15h Vila. Av. Isidir Macabich (parking exdelegació del Govern)

Dimecres 10, de 9 a 15h Vila.  Passeig de Figueretes (plaça de Joan Verdera)

Dijous 11, de 9:30 a 15h Santa Eulària. Passeig de S’Alamera

Divendres 12,  de 9:30 a 15 Santa Eulària. Passeig de S’Alamera

2 Respuestas a El Consell d’Eivissa repartirà quasi 100.000 bosses per facilitar la separació de residus

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *