Els millors curtmetratges del Certamen Internacional Ciutat de Sòria arriben a Formentera | Noudiari.es

Els millors curtmetratges del Certamen Internacional Ciutat de Sòria arriben a Formentera

cartel CINE 4 VIENTOS Casa del Poble.2@Noudiari / El Certamen Internacional de Cortometrajes Ciudad de Soria arriba aquesta setmana a Formentera per projectar una selecció dels millors curts de la seva XVII edició, que tindrà lloc el dimecres, dijous i divendres, a partir de les 20.30 hores, a la Casa del Poble de la Mola.

Amb el lema “Cine a los cuatro vientos”, aquesta Mostra, que comptarà amb la presència de Javier Muñiz (director del certamen), arriba per primera vegada a Formentera. Es tracta d’una oportunitat única per gaudir dels millors curtmetratges nacionals i internacionals realitzats els darrers anys.

Es projectaran, durant els tres dies de la Mostra, un total de 29 curtmetratges, de gèneres i temàtiques diverses. Com a acte de clausura, podrem veure tres curtmetratges experimentals, dos d’ells inèdits, de Pilar Aldea, realitzadora madrilenya resident a Formentera.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *