El Consell de Formentera destina 30.000 euros en ajudes sociosanitàries | Noudiari.es

El Consell de Formentera destina 30.000 euros en ajudes sociosanitàries

@Noudiari/ El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Benestar Social, ha informat avui que durant el 2016 es destinaran 30.000 euros en subvencions per a associacions i entitats privades sense ànim de lucre perquè duguin endavant actuacions a l’àmbit socio-sanitari. L’objectiu d’aquesta convocatòria és al foment de programes i actuacions a l’àmbit sociosanitari i promoure activitats d’associacions i entitats sense ànim de lucre amb tasques destinades a l’atenció i millora de les condicions de vida dels majors dependents, les persones amb discapacitat, les persones amb malaltia mental i d’altres malalties cròniques.

Imatge de la seu del Consell de Formentera.

Imatge de la seu del Consell de Formentera.

Les associacions i entitats relacionades amb aquest àmbit poden entregar les sol·licituds d’aquestes ajudes a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà fins al pròxim 18 de juny.

Es subvencionarà fins al 75 % del pressupost del projecte presentat per cada associació o entitat, amb un màxim de 14.000 euros. El passat any es varen presentar 4 associacions i es va concedir l’ajuda a dues,  APMIPTEA va rebre 14.000 euros i APNEEF altres 14.000 euros, les altres dues associacions es varen quedar fora per no complir tots els requisits.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *