Les pistes d’atletisme acullen aquest dissabte el Memorial Toni Bonet | Noudiari.es

Les pistes d’atletisme acullen aquest dissabte el Memorial Toni Bonet

@Noudiari/ El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea i Toni Roig, president del Club d’Atletisme Pitiús, han presentat aquest matí la XXII edició del míting d’atletisme Memorial Toni Bonet que tindrà lloc aquest dissabte dia 28 de maig a  partir de les 17:30 hores a les pistes d’atletisme d’Eivissa.

Toni Roig i Agustín Perea, a la presentació d'aquest matí.

Toni Roig i Agustín Perea, a la presentació d’aquest matí.

El Memorial Toni Bonet constitueix la principal cita de la temporada d’atletisme en la pista insular i pretén que els millors atletes locals tenguin la possibilitat de competir amb atletes destacats de l’atletisme balear i nacional.

Per al regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, el Memorial es un esdeveniment esportiu important en el que,  a més de competir,  es gaudeix amb la pràctica de l’esport i els espectadors tenen la possibilitat de vorer la feina d’altres d’atletes.

Enguany hi participaran mes de 50 atletes  convidats per l’organització que vindran principalment des de València, Dénia, Alacant i Mallorca i en total es preveu la participació de mes de 200 atletes.

El Memorial d’atletisme Toni Boned ens recorda cada any a l’atleta eivissenc que va ser pioner a l’illa i destacat campió de salt amb perxa.

La jornada comptara amb un programa de curses de velocitat, tanques i mig fons i les proves s’iniciaran a les 17:30 hores amb els preliminars,  els corredors i corredores juvenils d’Eivissa, i continuarà amb la resta de categories.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *