Parrilla, Torres i Sevillano, entre els favorits de la I Travessia Canal de Sant Antoni | Noudiari.es

Parrilla, Torres i Sevillano, entre els favorits de la I Travessia Canal de Sant Antoni

Imatge del canal de natació de Sant Antoni.

Imatge del canal de natació de Sant Antoni.

@Noudiari / El dissabte, a partir de les 16.00 hores, se celebrarà la I Travessia Canal de Sant Antoni, programada inicialment per al 23 d’abril, però que va haver d’anul·lar-se a causa del gran nombre de meduses en l’aigua.

La prova, organitzada per l’Ajuntament de Sant Antoni amb la col·laboració del Club Trideporte, tendrà lloc al canal de natació en aigües obertes Caló d’es Moro-Salt d’en Portes, a partir de les 16 hores.

La travessia inclou una prova individual per adults (2.000 metres), proves per les categories infantils (50 a 400 metres) i una prova de relleus (4×500). Un total de 89 participants en totes les categories s’han inscrit en la prova, entre els quals destaquen esportistes com Alberto Graella, Josep Torres i Susana Sevillano.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *