Més de 800 alumnes d’Eivissa han participat en la cinquena edició del concurs Ni un Foc al Bosc! | Noudiari.es

Més de 800 alumnes d’Eivissa han participat en la cinquena edició del concurs Ni un Foc al Bosc!

@Noudiari/ Fins a 22 centres educatius d’Eivissa han participat en la cinquena edició del concurs Ni un  Foc al Bosc! En total, 825 alumnes de 5è i 6è de primària i de 1r de secundària han aportat un dibuix per a la selecció dels cartells guanyadors.

Els tècnics ambientals i els regidors de Medi Ambient de tots els ajuntaments d’Eivissa han estat els responsables d’escollir les deu millors creacions.

Després d’aquesta primera selecció, els tècnics de l’Institut Balear de la Natura (IBANAT), juntament amb els educadors ambientals d’Espais de Natura, han determinat el millor dibuix de cada municipi, per incloure’l a postals de conscienciació, i el guanyador d’aquests, que serà la imatge del cartell de la campanya de prevenció d’incendis de 2016 a l’illa. Enguany, el dibuix triat és el de Nidia Coll Ripoll, de 5è de primària del CEIP Labritja; cinc alumnes més veuran el seu dibuix convertit en postal.

Els premis, que consisteixen en una motxilla i un bidó d’aigua per gaudir dels boscos i un conjunt de planters de flora autòctona provinents del centre forestal de Menut, s’entregaran avui, a partir de les 12.00 h, a les dependències de l’IBANAT a sa Coma, i es complementaran amb una exhibició dels mitjans d’extinció d’incendis. A més, els infants participaran en activitats pràctiques d’una brigada de l’IBANAT.

Aquests reconeixement coincideix amb el Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra demà, 5 de juny, i amb l’exposició “Dibuixant contra els incendis forestals, 10 anys del concurs Ni 1 Foc al Bosc!” que es du a terme fins al 24 de juny al Centre de Cultura sa Nostra de Palma.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *