El Govern constitueix el Consell de Responsabilitat Social Corporativa de les Illes Balears | Noudiari.es

El Govern constitueix el Consell de Responsabilitat Social Corporativa de les Illes Balears

@Noudiari / La vicepresidenta segona i consellera d’Interior, Indústria, Comerç i Relacions Institucional del Consell d’Eivissa, Marta Díaz, ha participat aquesta tarda a la constitució del Consell de Responsabilitat Social Corporativa de les Illes Balears, que ha presidit la mateixa presidenta del Govern, Francina Armengol. Es tracta d’un òrgan consultiu que crea la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, amb la participació d’institucions i entitats representatives de les Illes Balears en matèria d’RSC, entre les quals figura el Consell d’Eivissa.

Marta Díaz, durant la reunió presidida per la presidenta de Balears Francina Armengol.

Marta Díaz, durant la reunió presidida per la presidenta de Balears Francina Armengol.

El nou òrgan té per objectiu fomentar la presa de decisions des d’una òptica ètica i socialment responsable, emetent informes periòdics i fomentant la formació en els valors propis de l’RSC. També fomentarà la transparència i l’ètica en els comptes públics i de les empreses, amb una innovació en les formes respecte a les polítiques que afecten la gestió de les persones. Un tercer punt és el foment del respecte cap a la societat, el medi ambient i el territori.

En acabar l’acte de constitució, la presidenta Armengol ha indicat que l’RSC suposa una “tendència transformadora” en el mode d’entendre la presa de decisions empresarials, que s’està estenent de forma ràpida pels països més avançats, i que correspon “al sector públic liderar aquest canvi”. Després de recordar que el Govern ja ha fet passes com la introducció de clàusules socials a la contractació de l’Administració, Armengol ha afegit que la creació del Consell d’RSC pretén ara “orientar les polítiques del Govern cap a una gestió èticament i socialment responsable, tant de forma interna com per a les empreses de les Illes Balears”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *