El lliurament de les Medalles d’Or de la Ciutat d’Eivissa es podrà seguir per streaming | Noudiari.es

El lliurament de les Medalles d’Or de la Ciutat d’Eivissa es podrà seguir per streaming

@Noudiari / L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha rebut aquest matí als guardonats amb les Medalles d’Or de la Ciutat d’Eivissa 2016, Enrique Climent de Creu Roja Eivissa i l’esportista Paco Vazquez, en un encontre informal de preparació de l’acte.

Rafa Ruiz, l'alcalde d'Eivissa,  acompanyat per Enrique Climent i Paco Vázquez.

Rafa Ruiz, l’alcalde d’Eivissa, al costat dels premiats Enrique Climent i Paco Vázquez.

El lliurament de les Medalles d’Or de la ciutat d’Eivissa se celebrarà el pròxim dia 5 d’agost a les 21.00 hores al Baluard de Sant Pere.

Per primera vegada, l’acte de lliurament de les Medalles d’Or de la Ciutat d’Eivissa es podrà veure per streaming per tal d’apropar a la ciutadania la celebració d’aquest acte, un dels més importants per a la ciutat, en què es distingeix el recorregut vital dels guardonats.

Per altra banda, també per primera vegada, l’Ajuntament d’Eivissa posa un servei d’autobús circular que sortirà a partir dels 20.00 hores, des de la capçalera del passeig de Vara de Rey fins al baluard de Sant Pere. El servei d’autobús tindrà horari de 20.00 a 21.00 hores i de 22.00 a 22.30 hores.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *