El proper 1 d’octubre Sant Antoni acollirà una nova edició de la Milla Urbana Isla de Ibiza | Noudiari.es

El proper 1 d’octubre Sant Antoni acollirà una nova edició de la Milla Urbana Isla de Ibiza

@Noudiari/ El proper dissabte 1 d’octubre es celebrarà a Sant Antoni de Portmany la XXXII edició de la Milla Urbana Isla de Ibiza, organitzada pel Club Jasa i amb la col·laboració del Consell Insular d’Eivissa i l’Ajuntament de Sant Antoni. La cursa inclou fins a 11 categories diferents -de mini baby a veterans- en la que es disputaran fins a vuit curses amb diferentes llargàries, i que té com a curses principals una milla completa (1.609 metres) i una de 5 kilómetres. Totes les curses es desenvoluparan en un circuit urbà a l’interior de Sant Antoni, pla i tancat al tràfic rodat.

Imatge de la roda de premsa, que ha tengut lloc avui.

Imatge de la roda de premsa, que ha tengut lloc avui.

La sortida tindrà lloc davant l’Ajuntament de Sant Antoni a les 16 hores, i a les 15 hores ja es repartiran els dorsals entre els participants. Es disputaran curses de Mini Baby -de 25 metres-, Baby -50 metres-, Iniciació -300 metres-, Benjamí -500 metres-, Aleví -700 metres-, Infantil -900 metres-, mentre que de Cadet a Veterà correran plegats en les dues curses oficials.

Les inscripcions estan obertes fins a la mitjanit del dijous 29 de setembre. Les inscripcions individuals es poden realitzar a la web www.elitechip.net, mentre que colegis, clubs o grups poden fer la seua inscripció al correu millaurbanaisladeibiza@hotmail.com. El preu de les inscripccions és gratis fins als cadets i de 5 euros els adults.

Durant la roda de premsa de presentació, el director insular d’Esports i Joventut, Fernando Gómez, ha destacat que es tracta d’una “competició veterana que s’ha convertit en un clàssic de l’illa, i que crea sempre un ambient molt especial, molt familiar i autèntic, en el poble i entre els seus participants”.

Una respuesta para El proper 1 d’octubre Sant Antoni acollirà una nova edició de la Milla Urbana Isla de Ibiza

  1. adrian Responder

    20 septiembre, 2016 en 14:43

    Ufff pep ribas al mando desastre seguro

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *