Cristina Bassons guanya el VI Campionat de Scrabble en Català d'Eivissa - Noudiari.es | Noudiari.es

Cristina Bassons guanya el VI Campionat de Scrabble en Català d’Eivissa

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

@Noudiari / Aquest dissabte va tenir lloc al CEIP Sa Graduada el VI Campionat de Scrabble en Català d’Eivissa. Amb un total de 12 participants que jugaren 5 partides distribuïdes entre el matí i la tarda, la campiona fou Cristina Bassons de l’Hescarràs Club Scrabble Hospitalet, la qual no va perdre cap partida.

El pòdium dels tres primers es completà amb Jaume Vidal (segon) i Neus Torres (tercera), ambdós del Club Scrabble Eivissa. Pel que fa als premis especials, Joan Manuel Matoses va fer el rècord de scrabbles, Maria Planells s’emportà el premi a la millor puntuació de jugada amb TANYAREM (116 punts) i Jordi Escandell, amb SENYS (48 punts), la millor paraula amb NY. Aquest tres jugadors també eren del club pitiús.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *