Eivissa acull aquest cap de setmana el ‘Concert entre illes’ amb l’actuació de cinc cors i 45 músics | Noudiari.es

Eivissa acull aquest cap de setmana el ‘Concert entre illes’ amb l’actuació de cinc cors i 45 músics

@Noudiari/ Aquest dissabte 3 i diumenge 4 de desembre, l’Església de la Santa Creu, a Eivissa, acollirà el ‘Concert entre illes’, que aplegarà un concert de música lírica amb cinc cors i la Jove Orquestra Illes Balears.

David Ribas i Pep Tur.

David Ribas i Pep Tur.

Així, el concerts es dividiran en dues parts. A la primera actuarà la soprano solista Irantzu Bartolomé, que interpretarà peces com ‘O mio babbino caro’, ‘Habanera de Carmen’ o la Simfonia nº35 de Mozart. A la segona part del concert, la soprano estarà acompanyada pel baríton Pedro Quiralte-Gómez, per cinc corals -Cor Ciutat d’Eivissa, Cor Juvenil de l’Escola de Música del Patronat Municipal de Música d’Eivissa, Escolania de la Catedral d’Eivissa, Teen Spririt Chorus, Cor Ciutat de Mallorca- i per la Jove Orquestra Illes Balears.

En total sumaran sobre l’escenari 45 músics i 160 cantants que interpretaran la ‘Missa dels nens’ de John Rutter, en un espectacle que no s’ha de perdre cap afeccionat a la música lírica.

El ‘Concert entre illes’ és una iniciativa sorgida pel director del Cor Ciutat de Mallorca, Joan Láinez, i recolzada pel Govern balear a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics, el Consell d’Eivissa i l’Ajuntament d’Eivissa. El seu objectiu és la unió entre illes mitjançant la música i el foment de l’intercanvi d’experiències entre els cors, el que resulta sempre molt enriquidor musical i personalment.

A part dels organitzadors, el ‘Concert entre illes’ també compta amb la col·laboració del Bisbat d’Eivissa -que cedeix l’espai de l’Església de la Santa Creu-, Balearia -que s’encarrega dels trasllat dels cantants i músics-, així com Musicasa i la Fundación Daniel&Nina Carasso.

El concert de dissabte 3 de desembre es celebrarà a les 21 hores, i el de diumenge 4 començarà a les 17.30 hores.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *