La VII Cursa Patrimoni de la Humanitat tindrà lloc el dissabte 10 de desembre | Noudiari.es

La VII Cursa Patrimoni de la Humanitat tindrà lloc el dissabte 10 de desembre

@Noudiari/ L’Ajuntament d’Eivissa, amb el suport tècnic del Club Atletisme Pitiús, organitza la VII edició de la Cursa Popular 10 Km Eivissa Patrimoni de la Humanitat que  tindrà lloc el dia 10 de desembre.

Adrián Guirado, l'any passat, al portal de ses Taules.

Adrián Guirado, l’any passat, al portal de ses Taules.

En aquesta edició el recorregut no ha variat gaire respecte altres anys,  però si l’arribada i sortida de la cursa que es concentrarà al passeig Joan Carles I degut a les obres de peatonització del passeig de Vara de Rey.

Un altra de les novetats és el canvi de dia que passa a celebrar-se en dissabte per tal d’afavorir la participació d’atletes que venen de fora de l’illa.

Per al regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, es tracta d’una cursa molt especial perquè recórrer tota la zona patrimonial de la ciutat i amb aquesta edició, la setena,  es dona per consolidada en el calendari d’esdeveniments esportius a l’illa.

S’han previst tres distàncies adaptades a les diferents categories:

1ª Cursa: Benjamí, Aleví i Categoria Especial (600m) . Sortida: 16:00 h

1 volta marcada dins del passeig Joan Carles I (sortida i arribada al mateix punt situat al final del passeig)

2ª Cursa: Infantil i Cadet (1500m). Sortida: 16:15 h

1 volta marcada dins del passeig Joan Carles I (sortida i arribada al mateix punt situat al final del passeig)

3ª Cursa: Resta categories (10km = 2 voltes de 5000 m). Sortida: 16:30 h

Sortida des del final del passeig Joan Carles I, direcció Eivissa, av. Santa Eulària, av. Bartomeu de Roselló, av. Ignasi Wallis, c. Joan Xicó, Portal Nou, Plaça del Sol, c. Sant Antoni, c. de la Santa Creu, Plaça de Vila, Portal de ses taules, plaça de la Constitució, c. Josep Verdera, c. de la Mare de Deu, (baixada per les escales) Plaça Sa Riba, c. Andanes, av. Santa Eulària, passeig Joan Carles I, (bucle per començar la 2ª volta) gir pel c. de Jaume II, av. 8 d’Agost, (començament de la segona volta) av. Santa Eulària, av. Bartomeu de Rosselló, av. Ignasi Wallis, c. Joan Xicó, Portal Nou, Plaça del Sol, c. Sant Antoni, c. de la Santa Creu, Plaça de Vila, Portal de ses taules, plaça de la Constitució, c. Josep Verdera, c. de la Mare de Deu, (baixada per les escales) Plaça Sa Riba, c. Andanes, av. Santa Eulària, passeig Joan Carles I i arribada a meta al final del passeig Joan Carles I (mateix punt que de sortida).

Les inscripcions es realitzaran única i necessàriament a través de la pàgina web de Elitechip (www.elitechip.net), abans de les 21.00 hores de dijous anterior a la prova.

El preu d’inscripció a la cursa de 10 km és de 10 €. La resta de curses menors son gratuïtes.  La recollida de dorsals es farà el divendres, 9 de desembre: de 19 a 21 hores, al Patronat Municipal d’Esports d’Eivissa (piscina Can Misses) i el mateix dissabte, 10 de desembre: de 9 a 11 hores, al Patronat Municipal d’Esports d’Eivissa (piscina Can Misses), i a partir de les 15 hores fins a 30 minuts abans de l’inici de cada cursa, a la zona de sortida al passeig Joan Carles I.

Una respuesta para La VII Cursa Patrimoni de la Humanitat tindrà lloc el dissabte 10 de desembre

  1. jaime Responder

    25 noviembre, 2016 en 10:56

    esperemos que este año no nos cuesta el doble de dinero organizarla

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *