UC fa un repàs a la seua trajectòria aquest dissabte en un concert a Cas Serres | Noudiari.es

UC fa un repàs a la seua trajectòria aquest dissabte en un concert a Cas Serres

@Noudiari/ Aquest dissabte 3 de desembre, l’Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres acollirà un concert d’UC, que recordarà la seua trajectòria vital i musical des del seu naixement l’any 1974 quan van publicar el seu primer disc ‘UC cançons d’Eivissa’, fins a dia d’avui.

Quaranta-dos anys després, UC segueix viu, editant discs i donant concerts sense deixar de recuperar músiques, cançons tradicionals i romanços, i musicant poetes eivissencs. UC segueix reivindicant les arrels que ens conformen com a poble: la llengua, la cultura pròpia, el respecte a la terra natal, la dignificació de la cançó i la música tradicional i popular com a expressió col·lectiva del nostre poble.

En el concert d’aquest dissabte, UC es presentarà amb Joan ‘Morenu’ (veu i guitarra), Victorí Planells (veu, teclat i cordes), Joan planells (baix elèctric), Antonio Fernández (guitarra), Toni Marc (flaüta, tambor, castanyoles i espasí) i Yaron Marko (percussions). A més, comptarà amb l’actuació especial de M;arga Bufí).

El preu de les entrades és de 5 € anticipada i 10 € a taquilla. Les entrades es poden comprar a la segona planta del Consell Insular d’Eivissa, Departament de Cultura de 10 a 13.30 hores, i a l’aula 9 del primer pis del Centre Sociocultural de Cas Serres de 17 a 19.30 hores de dilluns a divendres. A taquilla, el mateix dia de l’actuació una hora abans de l’inici del concert.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *