La Cursa popular Patrimoni de la Humanitat ja compta amb 374 corredors | Noudiari.es

La Cursa popular Patrimoni de la Humanitat ja compta amb 374 corredors

@Noudiari/ La Cursa popular Patrimoni de la Humanitat, que tindrà lloc demà dissabte  dia 10 de desembre a partir de les 16:00 hores, ja compta amb 374 corredors i corredores.

Chechu Sánchez, en la bajada del Rastrillo, en la edición del pasado año.

Chechu Sánchez, en la bajada del Rastrillo, en la edición del pasado año.

Des de l’Ajuntament de Vila han recordat que enguany varia el recorregut degut a les obres de peatonització del passeig de Vara de Rey i passa a tenir el següent recorregut: Sortida al carrer d’Iboshim (al costat del parc infantil) direcció al passeig Joan Carles I,  av. Santa Eulària, av. Bar Roselló, av. Ignasi Wallis, c. Joan Xicó, Portal Nou, Plaça del Sol, c. Sant Antoni, c. de la Santa Creu, Plaça de Vila, Portal de ses Taules, plaça de la Constitució, c. Josep Verdera, c. de la Mare de Deu, (baixada per les escales) Plaça Sa Riba, c. Andanes, av. Santa Eulària, passeig Joan Carles I, (bucle per començar la 2ª volta) gir pel c. de Jaume II, av. 8 d’Agost, av. Santa Eulària, av. Bartomeu Roselló, av. Ignaci Wallis, c. Joan Xicó, Portal Nou, Plaça del Sol, c. Sant Antoni, c. de la Santa Creu, Plaça de Vila, Portal de ses taules, plaça de la Constitució, c. Josep Verdera, c. de la Mare de Deu, (baixada per les escales) Plaça Sa Riba, c. Andanes, av. Santa Eulària i passeig Joan Carles I (arribada al costat de la pista de petanca).

Es correrà sobre la distància de :

1ª Cursa: Benjamí, Aleví i Categoria Especial (600m) . Sortida: 16:00 h.1 volta marcada dins del passeig Joan Carles I.

2ª Cursa: Infantil i Cadet (1500m). Sortida: 16:15 h.  1 volta marcada dins del passeig Joan Carles I.

3ª Cursa: Resta categories (10km = 2 voltes). Sortida: 16:30 h.

La recollida de dorsals es farà  avui divendres, 9 de desembre de 19 a 21 hores, al Patronat Municipal d’Esports d’Eivissa (piscina Can Misses) , el dissabte, 10 de desembre de 9 a 11 hores, al Patronat Municipal d’Esports d’Eivissa (piscina Can Misses) i a partir de les 15 hores fins a 30 minuts abans de  l’inici de cada cursa, al passeig Joan Carles I (al costat de la pista de petanca).

Una respuesta para La Cursa popular Patrimoni de la Humanitat ja compta amb 374 corredors

  1. Jar dinero Responder

    10 diciembre, 2016 en 11:31

    Ha baixat sa febre de correr?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *