Nit de concerts a Sant Ferran amb Projecte Mut, Marí i Strombers | Noudiari.es

Nit de concerts a Sant Ferran amb Projecte Mut, Marí i Strombers

Strombers

Strombers

@Noudiari/ El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, servirà aquest divendres 16 de desembre un dels plats forts de les Festes de Nadal amb una nit de concerts a l’envelat  de la plaça de Sant Ferran. El tret de sortida serà a les 22.00 hs. amb l’actuació del grup formenterer ‘Marí’, ex ‘Pez Limon’, que serà el teloner, després actuarà el potentíssim grup eivissenc, ‘Projecte Mut’, i ‘Strombers’ posarà la guinda del pastís a la festa, que s’allargarà fins ben entrada la matinada.

El grup formenterer ‘Marí’ serà l’encarregat d’inaugurar la nit de concerts. Joan Marí s’ha format com a  actor a l’escola de Juan Carlos Corazza a Madrid i com a músic a l’Escola de Música de  Formentera i, posteriorment, al Conservatori d’Eivissa i Formentera.

Marí

Marí

En la seva faceta de músic,  després de formar part de grups com ‘Pez Limón’ (Madrid) i ‘Endèmicks’ (Formentera), llançà la seva  carrera en solitari com a Marí el 2016. Actualment està acabant la producció del que serà el seu  primer disc ‘Fénix’, al costat del productor eivissenc Joan Barbé (Projecte Mut, Ressonadors,  Statuas d Sal…).

Cap a mitjanit, ‘Projecte Mut’, presentarà a Formentera ’10 Anys i Bons’, un disc amb el qual celebren els seus primers deu anys de trajectòria, i que recull algunes de les cançons més  significatives del grup, amb col·laboracions de La Pegatina, Els Catarres, Els Amics de les Arts,  Gerard Quintana, Gossos, Maria del Mar Bonet, Blaumut, Quimi Portet, Cris Juanico, Cesk  Freixas, Sanjosex i Miquel Gil. Els eivissencs celebraran a Formentera els deu anys d’una carrera  que continua més sòlida que mai.

Projecte Mut

Projecte Mut

I per acabar una nit ben festiva, la banda de Cardona Strombers ens farà ballar amb el seu estil  barreja d’ska, els ritmes llatins, el reggae, el rock o el country. Strombers, amb una trajectòria de  més de deu anys, i sempre sense perdre el seu caràcter jove i festiu, estan destinats a ser un dels  grups capdavanters de la festa del nostre territori.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *