Consell i Ajuntament de Sant Antoni acorden col·laborar en la difusió de la campanya ‘No és no’ contra l’assetjament sexual | Noudiari.es

Consell i Ajuntament de Sant Antoni acorden col·laborar en la difusió de la campanya ‘No és no’ contra l’assetjament sexual

@Noudiari/ El Consell Insular d’Eivissa i l’Ajuntament de Sant Antoni han acordat col·laborar per difondre la difusió de la campanya ‘No és no’ -que impulsa la conselleria de Benestar Social, Sanitat, Igualtat i relacions amb les entitats- al municipi de Sant Antoni i, especialment, durant el desenvolupament de les festes patronals del municipi.

Lydia Jurado amb les regidores de Sant Antoni, Neus Marí i Cristina Ribas.

A la reunió que s’ha celebrat avui, i en la qual han participat la consellera de Benestar Social, Sanitat, Igualtat i relacions amb les entitats, Lydia Jurado, així com les regidores de Serveis Socials, Sanitat i Neteja d’Edificis Públics, Neus Marí, i de Cultura, Festes Tradicionals, Comerç, Agricultura i Pesca, Cristina Ribas, s’ha acordat que es farà difusió de las cartelleria i els flyers de la campanya ‘No és no’ per part de l’Ajuntament durant els actes de les festes patronals. A més, també es farà difusió de material de la campanya a les dependències municipals de l’Ajuntament de Sant Antoni, així com als centres sanitaris i educatius del municipi.

Recordem que la campanya ‘No és ¡No! Eivissa, illa lliure d’agressions sexuals’ té com objectiu sensibilitzar la població per denunciar l’assetjament sexual i la violència masclista. Aquesta campanya inclou el repartiment d’una sèrie de cartells, fulls informatius, flyers i material de difusió que inclou els telèfons d’atenció a les 24 hores per denunciar les agressions sexuals -el 112, el 016 o el 971.178.989-, així com el telèfon de l’Oficina de la Dona del Consell d’Eivissa: 971.195.607.

La consellera Jurado ha senyalat la importància d’aquestes iniciatives perquè “l’assetjament i les agresions sexuals són un atac a la dignitiat i la intimitat de les persones, i és responsabilitat de les administracions públiques cooperar en el foment de la igualtat efectiva de dones i homes, i la garantir la seua integritat física i moral”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *