L’associació Santa Eulària Empresarial i l’Ajuntament premien l’esforç dels estudiants en estar al dia de l’opinió dels empresaris i institucions | Noudiari.es

L’associació Santa Eulària Empresarial i l’Ajuntament premien l’esforç dels estudiants en estar al dia de l’opinió dels empresaris i institucions

@Noudiari/ L’associació Santa Eulària Empresarial i l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu han fet entrega aquest matí dels premis que s’han sortejat entre els estudiants que assistiren a la la tercera edició del Foro Turismo Ibiza, celebrada el passat 28 d’octubre en el Centre Cultural de Jesús.

Els estudiants premiats amb representants de l’associació Santa Eulària Empresarial i la regidora de turisme Carmen Ferrer.

El premis consisteixen en dos viatges per a una persona cadascun, en el que els guanyadors acompanyaran a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu i a l’Associació Santa Eulària Empresarial, en la propera edició de la fira FITUR, que es celebrarà des de el proper 18 fins el 22, i en la que ajudaran a promoure el municipi com a destinació turística familiar i cultural.

Els guanyadors han resultat na Paula Sanz Recio i en Gonzalo Fernández San Martín, dos estudiants de l’Escola de Turisme d’Eivissa, un dels centres que acudeixen de forma periòdica a l’esdeveniment.

Cal recordar, que El Foro Turismo Ibiza, promogut per l’associació en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, es tracta d’un esdeveniment que es realitza de forma anual, coincidint amb el final de la temporada turística, que reuneix a empresaris, professionals, institucions i estudiants, i que tracta de posar en debat temes d’actualitat turística de l’illa, així com compartir experiències i opinions de la indústria. En aquesta tercera edició, la temàtica principal del Foro, va ser el turisme familiar.

La regidora de Convivència Ciutadana i Promoció del municipi, Carmen Ferrer, i membres de la Junta Directiva de l’associació Santa Eulària Empresarial, han coincidit en que “es tracta d’un sorteig que té com a objectiu principal premiar l’esforç que fan els estudiants en estar al dia de la opinió dels empresaris, professionals i institucions i també els seus centres formatius i instituts, així com la seva fidelitat d’assistència al Foro, a través d’una experiència a una fira internacional com és FITUR”.

Membres de la directiva de Santa Eulària Empresarial, han afegit que “creiem imprescindible l’assistència d’universitaris, estudiants i en definitiva de tota aquella gent que vol estar formada i donar l’oportunitat d’estar en contacte amb el sector, que tant reclama aquest aspecte d’unió entre empresa i centres formatius per l’intercanvi de sinèrgies i coneixements”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *