Dies Musicals presenta l’actuació de Kronos Trio a Cas Serres | Noudiari.es

Dies Musicals presenta l’actuació de Kronos Trio a Cas Serres

@Noudiari/ El Cicle Dies Musicals presenta aquest divendres 3 de març una nova actuació dins el seu cicle de concerts: es tracta de l’actuació del grup de música clássica Kronos Trio, compost per tres joves instrumentistes eivissencs.

Cartell del concert de Kronos Trio.

El concert serà aquest divendres a partir de les 21 hores a l’Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres. El preu de l’entrada general és de 3 euros, per a pensionistes, jubilats i menors de 12 anys és d’1,50 euros, i de 2,40 euros amb el Carnet Jove.

Recordem que el Cicle Dies Musicals és una iniciativa del departament d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d’Eivissa, que té com objectiu oferir una programació estable de música en directe a tots els municipis de l’illa, promocionant als músics locals.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *