La V Cursa per la dona permetrà participar per primera vegada als homens | Noudiari.es

La V Cursa per la dona permetrà participar per primera vegada als homens

@Noudiari/El Paronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, l’Ajuntament de Sant Josep y el Consell d’Eivissa, amb  la direcció tècnica del Club Atletisme Pitiús, organitzen la V Cursa per la dona i la I Caminada per la dona que tendràn lloc diumenge, 5 de març de 2017.

Perea, Ribas i Roig, a la presentació de la cursa.

Enguany hi ha dues novetats, per una banda s’hi farà una caminada a més de la cursa per fomentar la participació de més gent, i per altra banda els homes hi podran participar acompanyats de dones, en cap cas en solitari per no llevar el protagonisme a les dones.

“Amb aquestes novetats esperem doblar el nombre d’inscrits respecte a l’any passat, on varen participar més de 300 persones” ha afirmat el regidor d’Esports, Joventut i Festes de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea.

La regidora de Política social i sanitària i Esports de l’Ajuntament de Sant Josep, Ana Ribas ha explicat que “fem una cursa per la dona per reivindicar el paper de la dona dins l’esport”.

El president del Club d’Atletisme Pitiús, Toni Roig, per la seva banda ha destacat el nivell que hi ha a l’illa d’atletisme i que segur que serà una cursa competitiva, també ha destacat que el fet de fer una caminada separada de la cursa ajudarà a fomentar la participació.

La V Cursa per la dona sortirà a les 11,15 hores des de l’aparcament de la discoteca Space, i el seu recorregut serà de 3.080 metres. És una prova amb caràcter popular i obert a qualsevol persona nascuda el 2005 o abans.

Hi haurà tres modalitats de participació, individual (només dones), per parelles categoria únicament femenina i per parelles categoria mixte (home-dona).

Les inscripcions es realitzaran a través de la pàgina web www.elitechip.net, abans de les 21 oresh del 3 de març i el preu és de 3 euros.

El recorregut serà: aparcament de la discoteca Space, Carretera Platja d’en Bossa, c. Begònies, c Murta, av. Pere Matutes Noguera, c. Fray Luis de León, Passseig Pl. d’en Bossa, Platja de la Punta, Hotel Torre del Mar, c. Carles Román Ferrer, Passeig de ses Pitiüses i arribada a la Plaça Julià Verdera.

L’objectiu d’aquesta cursa és promoure la pràctica esportiva entre les dones i destinar el que es recapti a l’Associació d’Esportistes Discapacitats. Pel que fa a la I Caminada per la dona, serà una prova no competitiva, tindrà la mateixa distància i recorregut que la cursa, però començarà a les 10,30 hores.

El mètode d’inscripció serà el mateix i el preu també serà de 3 euros.

Les categories seran:

INDIVIDUAL:

Infantil: nascudes els anys 2004 i 2005

Cadets: nascudes els anys 2002 i 2003

Juvenils nascudes els anys 1999 i 2000

Júniors nascudes els anys 1997 i 1998

Promesa sèniors nascudes entre 1996 i 1977

Veteranes A: de 40 a 44 anys complits

Veteranes B: de 45 a 49 anys complits

Veteranes C: de 50 a 54 anys complits

Veteranes D: de 55 a 59 anys complits

Veteranes E: a partir de 60 anys complits

Categoría especial (ADIF)

PER PARELLES:

Categoría de només dones

Categoría de només dones especial (ADIF)

Categoría mixta

Categoría mixta especial (ADIF)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *