L’Auditori de Cas Serres projecta el proper dilluns la pel·lícula ‘F for Fake’ d’Orson Welles | Noudiari.es

L’Auditori de Cas Serres projecta el proper dilluns la pel·lícula ‘F for Fake’ d’Orson Welles

@Noudiari/ El dilluns dia 27 de febrer a les 20 hores, a l’auditori de Cas Serres, dins del cicle d’activitats organitzades entorn de l’exposició “50 anys de cinema. Mostra gràfica 1949/1999”, es projectarà la pel·lícula: F for Fake (Fraude) (1973), la darrera obra mestra d’Orson Welles.

El darrer llargmetratge de la carrera de Welles barreja el documental i la ficció, i es centra en la figura d’Elmyr de Hory i el seu biògraf, Clifford Irving, autor també de la fraudulenta biografia de Howard Hughes.

La pel·lícula inclou imatges d’Elmyr de Hory rodades a la seua casa situada a Puig des Molins, i l’illa d’Eivissa apareix en diverses ocasions durant el metratge. La pel·lícula, a més, és tot un prodigi en l’art del muntatge, como no podria ser altra cosa, venint d’un geni absolut del cinema com Orson Welles.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *