Puig d’en Valls acull diumenge la interpretació de diverses composicions de Johann Sebastian Bach | Noudiari.es

Puig d’en Valls acull diumenge la interpretació de diverses composicions de Johann Sebastian Bach

@Noudiari/ Dins el marc dels actes commemoratius del Dia de les Illes Balears, el Consell d’Eivissa ofereix a l’església parroquial de Puig d’en Valls el Concert en RE major per a Oboè BWV 1053R, peça de gran dificultat tècnica, i les cantates ‘Ich habe genug’ (BWV 82) i ‘Der Friede sei mit dir’ (BWV 158), de gran bellesa i virtuosisme, de Johann Sebastian Bach i interpretades per l’orquestra BACHrroc Ensemble.

Constituïda per músics de les Illes Balears, BACHrroc Ensemble compta amb intèrprets de països com Canadà o Txèquia, i amb solistes de talla com Tomas Kral (baríton) i Javier Arnal (oboè). La idea és apropar la ciutadania a l’obra de Johann S. Bach, considerat un dels majors compositors de la història i el gran mestre de la música barroca.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *