Santa Eulària signa un contracte de 240.000 euros per tancar les pistes esportives de Puig d’en Valls | Noudiari.es

Santa Eulària signa un contracte de 240.000 euros per tancar les pistes esportives de Puig d’en Valls

@Noudiari / L’Ajuntament de Santa Eulària ha signat aquest matí el contracte per la segona fase de condicionament de les pistes esportives d’es Puig d’en Valls, una intervenció que contempla el tancament de la instal·lació de manera que es pugui millorar la comoditat en l’ús de les pistes garantint la ventilació natural del recinte. Aquestes feines tenen una durada màxima prevista de cinc mesos i han estat adjudicades a Tecopsa per 240.000 euros.

Aquest projecte de tancament surt arrel de la petició dels clubs que entrenen habitualment a aquestes pistes de que es pugui comptar amb un terra més adaptat a la pràctica del bàsquet i l’handbol, els esports que, preferentment, es practiquen a aquestes pistes. Per a evitar els excessos d’humitat, que a més d’afectar a aquest paviment, podien suposar una molèstia pels usuaris, es va decidir cercar una opció de tancament que afavorirà la circulació d’aire.

El projecte, que s’iniciarà als propers dies, inclou el tancament de tres de les quatre cares de l’edifici amb murs que combinen les parets ‘cegues’ amb espais amb gelosies d’obra que permetran la ventilació natural de l’espai. La quarta façana serà la de l’accés principal i quedarà resolta amb un sistema mòbil de tancament. Igualment, es col·locarà un fals sostre per a millorar les prestacions de l’edificació.

Una volta conclòs aquest projecte, es podrà procedir a la instal·lació de diferents elements, com ara el terra o l’equipament de les pistes, per a donar per acabada l’obra i poder posar-la novament en funcionament.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *