El Consell reprén les reunions amb els consells sectorials de Vesins i de la Interculturalitat | Noudiari.es

El Consell reprén les reunions amb els consells sectorials de Vesins i de la Interculturalitat

@Noudiari/ Aquest dimarts i dimecres, el Saló de Plens del Consell d’Eivissa acollirà les noves reunions amb el consell sectorial de Vesins de l’illa d’Eivissa i del consell sectorial de la Interculturalitat. En concret, la reunió del consell de Vesins es realitzarà dimarts 21 març a les 18 hores, mentre que el de la Interculturalitat s’efectuarà el dimecres 22 de març a la mateixa hora.

Imatge de la façana del Consell d’Eivissa.

L’objectiu d’aquestes reunions és la d’iniciar un procés popular per modificar el Reglament de Participació Ciutadana, així com establir ferramentes per millorar la participació ciutadana i les activitats de cada associació. “Aquest departament vol que siguin els consells sectorials ciutadans els qui obrin el camí per construir una illa més participativa, i en el que la ciutadania tingui un pes fonamental a les decisions públiques”, ha explicat la directora insular de Transparència, Participació i Bon Govern, Gloria Santiago, “i que sigui la ciutadania el ‘lobby’ institucional per excel·lència”.

En aquestes ruenions es proposarà, a més de la modificació del Reglament de Participació, ferramentes per millorar la transparència del Consell i la facilitació d’informació que pugui ser d’interès per a les associacions. A més, aquestes també tindran torn obert de paraula per expressar les seues inquietuts i propostes al Consell.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *