El jazz de Muriel Grossmann i el rock de Rels, les noves propostes del Cicle Dies Musicals | Noudiari.es

El jazz de Muriel Grossmann i el rock de Rels, les noves propostes del Cicle Dies Musicals

@Noudiari/ El Cicle Dies Musicals, la iniciativa del departament d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d’Eivissa per crear una programació musical estable durant tot l’any i promocionar als músics locals, té dues noves propostes culturals per aquesta setmana.

Així, aquest dijous 23 de març, el Centre Cultural Cervantes de Sant Antoni de Portmany acollirà un concert de jazz espiritual a càrrec de Muriel Grossmann Quartet. La saxofonista austríaca establerta a Eivissa presentarà les seves noves inquietuts musicals, centrades en el jazz espiritual, acompanyada pel seu quartet amb Radomir Milojkovic a la guitarra, Gina Schwarz al baix i Uros Stamenkovic a la percussió. El concert serà a les 21 hores.

Per altra banda, aquest divendres 24 de març el grup eivissenc Rels oferirà la seva proposta, basada en un rock amb so acústic i lletres amb temes socials, a l’auditori del Centre Cultural de Jesús. Recordem que Rels, el projecte encapçalat pel cantant i guitarrista Sergi Tur, té dos discs publicats: ‘El món es crema’ i ‘Horitzons’. El concert també serà a les 21 hores.

Recordeu que les entrades pels concerts dels Dies Musicals tenen un preu de 3 euros l’entreda general, 1,50 euros per a pensionistes, jubilats i menors de 12 anys, i de 2,40 euros amb el Carnet Jove.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *