La cursa Passeig a Passeig ja compta amb 450 participants i es podrà seguir per Youtube | Noudiari.es

La cursa Passeig a Passeig ja compta amb 450 participants i es podrà seguir per Youtube

@Noudiari/ A falta de poc menys de 12 hores per a que es tanqui la inscripció, la Passeig a Passeig ja compta amb prop de 450 inscrits a través del web www.elitechip.net per a les categories de cursa tradicional, patinada i passejada amb bicicleta, als quals s’hauran de sumar les inscripcions per a la Mini que es faran el mateix dia de la prova. Enguany, tots els aficionats que no es puguin desplaçar al recorregut per veure la prova atlètica o aquells que vulguin seguir la seva evolució a través de dispositius mòbils podran seguir en directe la retransmissió en directe a través de Youtube (https://youtu.be/z7Ae7clLn_s).

Imatge d’arxiu de la cursa Passeig a Passeig.

La proba tindrà lloc aquest diumenge, 19 de març, a partir de les 09:55 hores. Per mor de les obres al Passeig de Vara de Rey d’Eivissa, la sortida de la prova es farà des de l’avinguda de Santa Eulària, a l’altura de les barques de Formentera. El circuit i l’arribada, fixada a la cruïlla del Passeig de s’Alamera amb el carrer Sant Jaume de Santa Eulària, no es modifiquen.

Donat que la prova ocuparà la via principal que connecta Santa Eulària amb Eivissa, des de l’organització es demana a tots els vesins i usuaris potencials de la via entre les 09:00 i les 12:30 hores que tinguin aquesta circumstància prevista i que facin servir alguna de les vies alternatives:

-Carretera de Cala Llonga i antiga carretera de Vila, que arriba a Jesús i des d’allà, a través de l’avinguda Cap Martinet i els vials de ses Feixes, fins a l’avinguda 8 d’Agost de Vila.

-Carretera de Sant Joan (es pot arribar des de Santa Eulària a través del barri de Can Guasch), vial que porta a l’hipòdrom i des d’allà seguir fins a Sant Rafel i la carretera de Sant Antoni o bé agafar el Camí Vell de Sant Mateu.

En tot cas, es prega que es respectin les senyalitzacions provisionals i, sobre tot, les indicacions que puguin fer els agents de la Guardia Civil de Tráfico, Policia Local de Santa Eulària des Riu, membres de Protecció Civil o membres de l’organització de la prova. El seu objectiu i el de tots és evitar perills i que la prova sigui un èxit al temps que genera les mínimes molèsties possibles.

Dorsals i autobusos

Cal destacar que els dorsals per a la Passeig a Passeig es podran recollir el dissabte 18, entre les 18:30 i les 20:30 hores, a les oficines esportives municipals del Poliesportiu, i no es podran recollir al dia següent abans de la prova.

Per fer més fàcil la participació de tots, el departament d’Esports posarà a disposició dels participants autobusos, tant per anar a la sortida com per als que necessitin tornar a Eivissa.

Horaris

Diumenge 19 de març, a les 09.55 del matí, tindrà lloc la sortida de la patinada (el casc és obligatori per participar) i cinc minuts després, a les 10:00 hores, serà el torn de la cursa principal, que donarà inici en el mateix punt. També a les 10:00 hores, al Passeig Marítim de Santa Eulària, els participants de la Mini Passeig s’iniciaran els 1.500 de recorregut que hauran de completar seguint el curs del riu i arribant al carrer Sant Jaume i s’Alamera. A les 12:00 hores, també a s’Alamera, donarà inici la cursa amb bicicleta.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *