Un mes d’activitats per celebrar el Dia Internacional de la Dona | Noudiari.es

Un mes d’activitats per celebrar el Dia Internacional de la Dona

@Noudiari/La consellera de Benestar Social, Vanessa Parellada, i la presidenta d’Espai Dones, Dolores Fernández Tamargo, han presentat avui dijous 2 de març a les 9.30 hores a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament Vell el cartell d’activitats organitzades a Formentera per celebrar el dia de la dona el pròxim 8 de març. Un cartell ampli que aglutina un mes d’activitats enfocades a les dones, que varen començar ahir dia de les illes i finalitzaran el pròxim 26 de març.

Se podrá visitar una exposición sobre la lactancia materna.

El dia internacional de la dona, el pròxim dimecres 8 de març, hi haurà tot un seguit d’activitats per commemorar-lo. A les 12:00 hores es muntarà una taula informativa a la plaça de la Constitució. A les 17:30 h es farà el Flash Mob pel dia de la dona, amb la participació de l’alumnat de l’escola de música i dansa de Formentera, amb la col·laboració de la professora Julia Delgado. Tot seguit, es podrà gaudir de la música interpretada per alumnes del Conservatori d’Eivissa i Formentera amb la col•laboració de Margalida Villalonga, coordinadora del Conservatori. I al voltant de les 18:00 h Espai Dones farà la Lectura del manifest amb motiu del dia Internacional de la Dona en la mateixa plaça.

Les activitats continuen el divendres 10 de març amb un monogràfic sobre la igualtat entre home i dona a càrrec de la professora d’adults Dolores F Tamargo, a les 12h a les aules de l’escola d’Adults al costat del col•legi Lluís Andreu. El dimecres 15 de març a les 19h a la biblioteca Marià Villangómez es projectarà la Pel·lícula “Buda va a explotar per vergonya’. I el dissabte 18 de març es farà el Sopar de germanor de dones al restaurant Peix and Love de la Savina. Les reserves es poden fer telefonant al 697 941 016.

A més, fins a final de mes a l’expositor principal de la Biblioteca Marià Villagómez hi haurà llibres amb contingut temàtic sobre la dona i llibres escrits per la Nadia Gulham (prestats per Espai Dones Formentera). I el pròxim dissabte 4 de març a les 18:30 h a l’envelat del pàrquing de Sa Senieta es representarà l’obra Teàtre Fórum Violència de gènere del Grup Teatre de Xoc de Menorca.

Homenatge dona major

El dilluns 20 de març a les 19.30h es farà el taller de Amor “Troba’t amb l’amor de la teva vida i aprèn a cuidar-lo’. A càrrec de la psicòloga Ana Costa Garcia a les aules de l’escola d’Adults al costat del col•legi Lluís Andreu. Per últim, el diumenge 26 de març a les 12h a la sala d’actes del Centre de Dia de Formentera es farà el IX Homenatge a la Dona major de Formentera.

Exposició

A més, a la mateixa sala on s’ha fet la presentació hi ha l’exposició del concurs de fotografies d’Alletament Matern que es podrà visitar fins al 10 de març. La consellera de Benestar Social ha felicitat a Espai Dones per l’organització d’aquest cartell i ha aprofitat la trobada per recordar que “des del Consell s’està elaborant un pla d’igualtat” i ha animat a “totes les associacions interessades en participar que designin a una dona per representar-las i ho comuniquin a l’àrea de Benestar, el primer taller pràctic serà dia 13 de març”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *