El Consell signa un conveni amb el Grup Esportiu Espalmador per possibilitar l’organització de set esdeveniments esportius | Noudiari.es

El Consell signa un conveni amb el Grup Esportiu Espalmador per possibilitar l’organització de set esdeveniments esportius

@Noudiari/ El president del Consell Insular de Formentera, Jaume Ferrer, i el president del Grup Esportiu Espalmador, Juanjo Escandell, han signat un conveni de col·laboració entre la institució insular i el Grup Esportiu Espalmador per “promocionar, organitzar i executar esdeveniments esportius de llarga trajectòria durant el 2017”.

El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, amb els representants del Grup Esportiu Espalmador.

El Consell de Formentera realitzarà una aportació de 7.000 euros al grup esportiu per fer efectiva la realització de set esdeveniments esportius: IV Far a Far del 23 d’abril; V Trofeu Ciclisme en ruta Illa de Formentera del 26 de març; IV Copa Illa de Formentera en BTT del 7 de maig; XXXII Milla Urbana del 22 de juliol;  XXII Pujada a la Mola del 12 d’octubre; Volta cicloturista en BTT, del 27 al 29 d´octubre i la XXXIX Cursa de la Constitució Memorial Jonh Tunks del 6 de desembre.

Una de les competències dels consells es basa en: “Promocionar, planificar i executar diferents activitats esportives per als diferents àmbits i sectors socials”, ha indicat.  Perseguint aquesta finalitat la institució col·labora amb el club perquè es duguin a terme les esmentades proves esportives.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *