Més de 150 inscrits per la cursa i caminada “De Far a Far” | Noudiari.es

Més de 150 inscrits per la cursa i caminada “De Far a Far”

Imagen del cartel promocional de la cursa de Far a Far.

@Noudiari/El Consell Insular de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, i amb la col·laboració del Grup Esportiu Espalmador, infoma que aquest diumenge 23 d’abril se celebrarà la IV edició de la cursa i caminada a peu popular anomenada “De Far a Far” que unirà els dos fars de l’illa. La distància a recórrer serà de 26 km i no hi haurà talls de transit.

L’hora de sortida des del far de Es Cap serà a les 09.00 h per la Caminada Popular.i a les 11.00h per la cursa i l’hora límit d’arribada al far de la Mola són les 14.00h. Ja hi ha més de 150 participants registrats, encara es poden realitzar les inscripcions a la web: www.elitechip.net, fins avui divendres 21 d’abril a les 22.00 h.

La retirada de Dorsals es farà demà dissabte a la recepció del Poliesportiu Antoni Blanc entre les  18.00 h i les 20.00 h (Cursa i Caminada) i el diumenge 23 d’abril a la zona de sortida, Far Es Cap, entre les 8.00 h i les 9.00 h (Caminada) i de 9.00 a 10.45 h (Cursa). Per ser una zona protegida i difícil accés amb pàrquing limitat només es podrà accedir a la zona de sortida amb autocar facilitat per l’organització. Les sortides es faran de La Savina – Far Es Cap (Sortida) 07.45 h. i 09.30 h, del Poliesportiu Antoni Blanc – Far Es Cap (Sortida) 08.00 h. i 09.45 h i del Bar Es Cap – Far Es Cap (Sortida) 08.15h i 10.00 h.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *