Nota d’agraïment de la Floristeria Eivissa | Noudiari.es

Nota d’agraïment de la Floristeria Eivissa

@Noudiari/ El passat divendres, el darrer dia del mes de març, va tancar les seves portes la Floristeria Eivissa, negoci fundat pels nostres pares Bartomeu Escandell Ribas i Maria Salvador Riera, després de quasi quaranta anys de feina ininterrompuda al servei dels eivissencs.

Imatge de la floristeria Eivissa.

Va ser un esdeveniment enormement emotiu per la nostra família i així com també per tots aquells veïns, amics i també clients que van venir a fer explícit el seu desig d’acomiadar-se personalment d’un bocinet de la vida del barri de sa Capelleta.

L’Ajuntament d’Eivissa i el Consell Insular d’Eivissa, el mateix dia de la cloenda, varen tenir la gentilesa d’atorgar a la meva mare un obsequi en reconeixement de la seva tasca laboral al llarg de quasi durant anys.

A tots ells, de tot cor, agraïm la seva gentilesa, presència i participació en haver-nos acompanyat en un moment tant especial.

Gràcies a tots.
Jordi, Joan i Anna (germans Escandell Salvador).

3 Respuestas a Nota d’agraïment de la Floristeria Eivissa

 1. Anonymus369 Responder

  7 abril, 2017 en 19:29

  carta molt polida i emotiva, Mari i familia, enhorabona…i per cert, aquesta foto crec que es de una floristeria de santa Eulari…

 2. joanet Responder

  8 abril, 2017 en 11:08

  La de la foto és una ubicació temporal del nostre negoci al cantó entre els carrers Via Púnica i Joan Planells, on va estar ubicada uns anys.

  En realitat la floristeria va tenir 3 ubicacions diferents a la Via Púnica, pero la “clássica” és la del passatge darrer la Via Púnica.

  Gràcies.

  Joan Escandell

 3. Anonymus369 Responder

  10 abril, 2017 en 19:43

  ido ja esta clar sa curiositat…endevant familia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *