Carta agraïment Mencions Sant Jordi 2017 | Noudiari.es

Carta agraïment Mencions Sant Jordi 2017

El passat diumenge 30 d’abril l’Institut d’Estudis Eivissencs celebrà la vint-i-vuitena edició de les Mencions Sant Jordi. L’acte es destinà a lliurar els premis d’enguany: la Menció Jove Sant Jordi a l’APIMA del CEIP Santa Agnès de Corona, la Menció Producció Cultural Sant Jordi a l’Associació de Vesins de Sant Agustí des Vedrà i al Grup Folklòric sa colla des Vedrà, i la Menció d’Honor Sant Jordi al Grup de Teatre des Cubells. En aquest sentit, la voluntat de l’Institut d’Estudis Eivissencs és la de reconèixer públicament els premiats, i que aquests siguin els protagonistes veritables i únics de la vetllada.

La Comissió Executiva de l’Institut d’Estudis Eivissencs agraeix a l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia la col·laboració inestimable que ha fet possible la gala. També vol mostrar l’agraïment al personal del Centre Cultural Can Jeroni, al Consell d’Eivissa i a totes les persones que han col·laborat en l’acte.

Gràcies a tots per la implicació des del primer moment en l’organització d’aquesta festa de la cultura pitiüsa.

 

Marià Mayans Marí

President de l’IEE

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *