Concert solidari de gospel a l’Església de Sant Josep | Noudiari.es

Concert solidari de gospel a l’Església de Sant Josep

@Noudiari/ L’església de Sant Josep acollirà aquest diumenge 7 de maig un concert de gospel solidari, a càrrec de Canblaugopel i de l’agrupació barcelonina Twocats pel Gòspel. Els beneficis obtinguts es destinaran a un projecte per a l’escolarització de nens i nenes massai a Tanzània, una iniciativa promoguda per la Fundació Carpio Pérez.

Imatge de l’església de Sant Josep. Foto: L.A.

El concert començarà a les 12 hores amb l’actuació del cor de gòspel de Can Blau, que compta amb 50 cantaires procedents de tot Eivissa, dirigits per Charlotte Look. Interpretaran clàssics del gòspel, animant al públic a participar i passar-ho bé.

Twocats pel Gospel és un cor que una colla d’amics aficionats al cant van crear l’any 2000. Dirigits per Sònia Moreno i animats per la bona resposta del públic en les seues actuacions, van anar creixent fins a arribar als 80 cantaires actuals. Des de la seua creació han ofert més de 100 actuacions tant en l’àmbit nacional com internacional, amb un repertori que inclou clàssics de sempre, però també temes adaptats més actuals.

La Fundació Carpio Pérez és una organització independent, no governamental, sense ànim de lucre, que treballa a Tanzània des de l’any 2009 duent a terme projectes generadors d’ingressos, salut i educació perquè els col·lectius desfavorits de vídues Massai, els seus fills i filles i tota la Comunitat Maasai dels llogarets de Arkaria, Lendikinya i Eluwai a la regió d’Arusha, puguin sortir de l’extrema pobresa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *