El Formentera Jazz Festival es celebrarà de l’1 al 4 de juny | Noudiari.es

El Formentera Jazz Festival es celebrarà de l’1 al 4 de juny

@Noudiari/ El Consell de Formentera, a través de les àrees de Cultura i Turisme, informa que entre l’1 i el 4 de juny Formentera acollirà la tercera edició del festival gratuït de jazz fusion “Formentera Jazz Festival”. Durant aquestes 4 jornades hi haurà tallers, concerts, sessions de dj i jam session amb artistes locals, nacionals i internacionals.

Cartell del Formentera Jazz Festival.

La consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha explicat que des de l’àrea de Promoció es dóna suport a esdeveniments com aquest que suposen un reclam perquè vinguen turistes fora de temporada alta. Per part seva, la consellera de Cultura, Susana Labrador ha destacat l’aposta que el Consell fa pels projectes culturals de qualitat “després de la programació de l’Illa a Escena a la sala de Cultura durant els mesos més freds, ara oferim aquests projectes culturals a l’aire lliure”.

La plaça de Sant Francesc tornarà a ser l’escenari central del Formentera Jazz Festival, en el Jardí de Ses Eres es faran el concert inaugural i els tallers de cant i percussió, per últim, diumenge al Blue Bar es farà la Jam Session de clausura.

Aquest festival, va nàixer amb el suport del Consell de Formentera, per iniciativa del músic  i productor cultural Maxwell Moya (ex Ojos de Brujo), criat a Formentera que actualment treballa en el Berklee College of Music.

Programa: 

1 JUNY

21.30h INAUGURACIÓ FESTIVAL

Carpa Jardí de Ses Eres
Sant Francesc Xavier, Formentera

2 JUNY

16.30h TALLER DE PERCUSSIÓ RECICLAT
Carpa Jardí de Ses Eres
Sant Francesc Xavier, Formentera

21.30h MATIC
Plaça de Sant Francesc Xavier
Formentera

23.00h NORBERTO RODRIGUEZ BAND
Plaça de Sant Francesc Xavier
Formentera

00.30h DJ LINA UNA
Plaça de Sant Francesc Xavier
Formentera

3 JUNY 

16.30h TALLER DE VEU
Carpa Jardí de Ses Eres
Sant Francesc Xavier, Formentera

21.30h VIKTORIJA PILATOVIC
Plaça de Sant Francesc Xavier
Formentera

23.00h ANTONIO LIZANA QUARTET 
Plaça de Sant Francesc Xavier
Formentera

00.30h MIDI DROPS
Plaça de Sant Francesc Xavier
Formentera

02.00h DJ NICKODEMUS
Plaça de Sant Francesc Xavier
Formentera

4 JUNY 

20.30h JAM SESSION BLUE BAR
Platja Migjorn, Carretera San Ferran-La Mola, Km. 7.8, Formentera

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *