El grup de teatre de l’IEE representa ‘La Pau’ d’Aristòfanes a Can Ventosa | Noudiari.es

El grup de teatre de l’IEE representa ‘La Pau’ d’Aristòfanes a Can Ventosa

Assaig del Grup de Teatre de l’IEE.

@Noudiari / El Grup de Teatre de l’Institut d’Estudis Eivissencs reapareix, després d’una dècada i mitja, amb la representació de La Pau d’Aristòfanes, els propers 14 i 15 de maig a Can Ventosa. Amb un grup format en la seua major part per persones que no havien actuat mai en cap representació teatral, el Grup de Teatre de l’IEE torna a l’escena, després d’haver-se reactivat, al llarg del curs passat, amb la realització d’un Taller de Teatre.

Vicent Tur, director del Grup explica que “l’any passat vàrem començar una mica tard i no vàrem tenir temps de convertir els nostres exercicis teatrals en cap actuació concreta, però una part de les persones que enguany actuen ja participaren en el Taller de Teatre que organitzàrem la primavera passada”. Segons Montserrat Montés, vicepresidenta de l’IEE i integrant del Grup de Teatre, considera que “el grup de teatre té la intenció de posar en escena obres que puguin interessar al gran públic, posant un especial esment en la gent jove”. Segons Montés, “trobam a faltar teatre adreçat als estudiants representat en llengua catalana i amb textos interessants, i per això ens ha fet molta il·lusió reemprendre les tasques del nostre grup de teatre”.

Moment de ‘La Pau’ de Aristòfanes.

Per a Vicent Tur, “treballar amb un grup tan heterogeni ha estat un exercici interessant, estimulant, i, a més, un repte per a qualsevol que dirigeixi teatre. Estic convençut que tots els actors i les actrius que participen en aquesta posada en escena han dedicat temps i esforç en una tasca que ens ha engrescat a tots”.

A la dècada dels norantes del segle passat, el Grup de Teatre de l’IEE va estar actiu durant vuit anys seguits, i va posar cada any una peça en escena. La intenció és que aquella tasca que es va iniciar a principi dels norantes tengui continuïtat i contribueixi a fer més diversa i rica l’escena eivissenca.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *