Uncle Sal presenten demà el seu nou disc a Sa Cultural (Eivissa) | Noudiari.es

Uncle Sal presenten demà el seu nou disc a Sa Cultural (Eivissa)

Ferran Nogués / La banda eivissenca de rock americà Uncle Sal farà demà una presentació del seu nou disc, You Ain’t No Bluesman a la Llibreria Sa Cultural, i serà en un format especial: no només interpretaran algunes cançons d’aquest nou treball (produït per Joan Barbé), sinó que l’esdeveniment està pensat com un showcase en què la banda parlarà sobre del nou disc i sobre el seu procés de gravació, i també signaran exemplars de You Ain’t No Bluesman per a tothom que ho vulgui. L’acte tindrà lloc divendres 19 de maig (20h), a Sa Cultural (c/Abad y Lasierra, 11, Eivissa).

I avui (dijous) Uncle Sal participaran al “IV Festival por los niños con Hunter“, un concert benèfic que tindrà lloc a Can Ventosa per a recaptar fons en la lluita contra la síndrome de Hunter, en un cartell on també hi trobem, entre d’altres, Julián Maeso, Projecte Mut i Iván Domenech.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *